Esperanto mutkattomasti -sovellus

Keskustelut Alkeet Esperanto mutkattomasti -sovellus

 • Kirjoitus
 
 • vastauksia
   Päivi Saarinen
   Osallistuja

   Siis suomenkielisen sovelluksen?  😮

   0
   0
    Tapani A.
    Osallistuja

    ESPERANTO per rekta metodo

    Muistaakseni sovelluksista löytyvät oppikirjan varsinaiset tekstit kuvituksineen sekä  varmastikin tehtäviä. Lisäksi voit kuunnella tekstit kirjan tekijän Stano Marčekin lukemana.

    Varmaan rinnalla on hyvä olla kirja, vaikkapa suomalainen versio: “ESPERANTO mutkattomasti”.

     

    • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta​ 11 kuukautta sitten Tapani A..
    0
    0
     Tapani A.
     Osallistuja

     Niin, jäi mainitsematta että kumpikin kurssi on täysin esperantonkielinen, ja seurailevat täysin kirjan järjestystä. Sovellukset (kurssit I ja II) voi ladata tuon Juhan antaman linkin kautta.

     Omasta Android-laitteestani ne löytyivät. Palailen, kun olen käynyt kurssit läpi, jos vaikka jotakin uutta kerrottavaa löytyy.

     • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta​ 11 kuukautta sitten Tapani A..
     0
     0
   Tiina Oittinen
   Osallistuja

   Esperanto per rekta metodo -kirjahan on ilmestynyt useammalla kielellä: Esperantonkieliset tekstit ovat aina samat, mutta kukin kieliversio sisältää käännökset ja selostukset. Sovelluksen mainossivulla lukee Kvankam la kurso mem nur estas en Esperanto, ĝi por diversaj naciaj komunumoj aperis kiel libro kaj kiel kompakta disko kun nacilingvaj klarigoj.
   Joten jos haluat kirjan tekstit ja selostukset myös jollakin muulla kielellä, lienee edelleen varminta turvautua paperikirjaan, suomeksi siis Esperanto mutkattomasti -kirjaan. Kirjasta on myös sen tekijän Stano Marčekin lukemana MP3-muotoinen CD (kompakta disko); olettaisin, että sovellukset ääneen luetut osat pohjautuvat tähän äänitteeseen.

   1
   0
 
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.