Kämppis Lahteen hakusessa

Keskustelut Sekalaista Kämppis Lahteen hakusessa

 • Kirjoitus
  Juha Metsäkallas
  Osallistuja

  Saluton!

  Ensi kesän maailmankongressi UK 2019 järjestetään Lahdessa. Ajattelin majoittua Kauppahotelli Grandiin ajalle 19.–28.7. eli saapua jo perjantaina. Etsin tuolle ajalla kämmpäkaveria kahden hengen huoneeseen.

  Lyhyt esittelyni on luettavissa täällä Finna babilejossa, missä on lukuisia esperantoon liittyviä kirjoituksiani. Lisäksi olen kirjoittanut paljon Lernun foorumeille.

  Toimin UK:ssa vapaaehtoisena, joten tuskin taidan majapaikassa oleilla muuten kuin nukkumassa 

  Förutom finska och esperanto talar jag finlands­svenska med ÅA-brytning, om det betyder något i detta sammanhang.

  Ota yhteyttä vaikka yksityisviestitse täällä tai kirjoita s-postiini Juha.Metsakallas@iki.fi.

  0
  0
 
 • vastauksia
   Juha Metsäkallas
   Osallistuja

   Höh, UEA:n varaus­järjestelmässä on paljon toivo­misen varaa. Tilausehdot-sivulla (Kondiĉoj de mendoj) kohdassa 17 lukee:

   Se oni mendas loĝadon en plurlita ĉambro kaj ne jam havas elektita(j)n kunloĝanto(j)n, la Kongresa Administracio rajtas loĝigi la mendanton kun ajnaj aliaj kongresanoj de sama sekso, aŭ loki la mendanton en unulitan ĉambron kaj postuli krompagon pro la prezdiferenco.

   Kun en ole aiemmin ollut kongreissa, luin tuon tietty siten, että voin varata huoneen, jossa on monta sänkyä, myös siten, että minulle osoitetaan sinne huone­toveri tai -tovereita. Koska joukkomajoitus tapahtuu koulun lattialla, monta sänkyä on tietty vain hotelleissa. Vaan varauslomakkeella ei ole missään kohtaa, että suostuu, että huonetoveri osoitetaan, eikä se salli jättää tyhjäksi huonetoverin kohtaa. Toisin sanoen huonetta ei voi edes varata!

   Kun tästä sitten kyselin Kongresa fakolta, niin sain vastauksena, että tuo huone­toverin osoittaminen koskee vain joukko­majoitusta – joka tosin ei ole plurlita. Tästä en sitten enää päässytkään sanomaan, koska sähköposti­osoitteeni näyttää päätyneen UEA:n mustalle listalle tai ainakin saamassani virhe­ilmoituksessa lukee, että UEA:n mielestä viestini tulee kielletystä osoitteesta 😀

   0
   0
   Juha Metsäkallas
   Osallistuja

   Nyt minulla on majoitus Lahteen kogressiin. Ei tosin UEA:n kautta, kun yllä olevasta voi päätellä, vaan ihan yksityisiltä markkinoilta. On se jännää.

   0
   0
   Osmo Buller
   Osallistuja

   Tilauslomakkeen (kongresa mendilo) lopussa on kaksi linkkiä: Vidi anoncojn pri serĉado de kunloĝantoj sekä Fari anoncon pri serĉado de kunloĝantoj. Jälkimmäisessä voi hakea huonetoveria siinä hotellissa, josta on itse tilannut paikan. Tällä hetkellä kukaan ei näy käyttäneen tuota palvelua, koska “anonctabulo” on vielä tyhjä. Se ei minua ihmetytä, koska pääasiassa majoitusvarauksia aletaan tehdä Dua Bultenon julkaisemisen jälkeen eivätkä monet lähde liikkeelle vielä silloinkaan vaan jättävät viime tinkaan. Minusta vaikuttaa siltä, että jotenkin sinun ja kongresa fakon välillä on tapahtunut väärinkäsitys.

   0
   0
   Juha Metsäkallas
   Osallistuja

   Epäilemättä on tapahtunut. Ajattelin vain olla hyvissä ajoin liikkeellä, kun Tiina Kosuselta tuli viesti vapaaehtoisiksi ilmoittautuneille, että varauksia otetaan vastaan.

   Mitä tulee tuohon ilmoitustauluun, jätin ilmoituksen sinne, mutten tiedä, mitä tapahtui, koska se ei ole sinne ilmestynyt.

   0
   0
 

Avainsanat: , ,

 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.