Mikä on Finna babilejo?

Keskustelut Tiedotteita ja ohjeita Mikä on Finna babilejo?

 • Kirjoitus
  Babilulo
  Osallistuja

  Finna babilejo on yksityisestä aloitteesta syntynyt sivusto, jonka kohde­ryhmänä ovat suomen­kieliset esperantistit – sekä tulevat että olevat 🙂

  Ensisijassa pyrimme tarjoamaan keskustelu­alustan sekä aloitteleville että pidemmälle edistyneille esperantisteille. Voit kirjoittaa suomeksi tai esperantoksi. Riittää, että aihe liittyy jotenkin esperantoon.

  Tarjoamme myös mahdollisuuden erilaisille yhdistyksille tiedottaa toiminnastaan. Me emme pyri korvaamaan minkään yhdistyksen omia tiedottamiskanavia vaan tarjoamaan lähtö­pisteen, josta näkisi, mitä Suomen “esperanto­skenesssä” tapahtuu ja ohjaamaan vierailijat eteenpäin.

  Finna babilejo tarjoaa myös mahdollisuuden kirjoittaa artikkeleita, joita voivat kirjoittaa sekä yksityis­henkilöt että yhdistykset.

  Periaatteemme on matala kynnys, katto korkealla ja seinät leveällä. Kaikkea pääset lukemaan kirjautu­matta, mutta kirjoittaaksesi sinun on kirjauduttava. Näin on pakko menetellä, koska muuten sivusto täyttyisi hetkessä automati­soiduista roska­­viesteistä. Koska erikseen rekisteröityminen joka sivustolle on ärsyttävää, olemme tehneet niin, että Finna babilejoon voi kirjautua Googlen, Twitterin ym. yhteisö­palveluiden avulla. Toki voit halutessasi luoda oman tunnuksen pelkästään tänne.

  Sivuston tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa muttei tappiotakaan kehittäjilleen. Kolmansille osa­puolille maksamien maksujen kattamiseksi pyydämme lahjoituksia. Maksut ja saamamme lahjoitukset julkaisemme eriteltyinä, jotta toimintamme olisi läpinäkyvää.

  1
  0
 • Alueelle ‘Tiedotteita ja ohjeita’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.