Mitä mikin on Finna babilejossa?

Keskustelut Tiedotteita ja ohjeita Mitä mikin on Finna babilejossa?

 • Kirjoitus
  Babilulo
  Osallistuja

  Finna babilejo sisältää sekä keskusteluita että artikkeleita.

  Keskustelut

  Keskustelut on jaettu eri alueisiin, mutta kaikki ne sisältävät aiheita, joissa kussakin on kirjoitus ja tähän liittyviä vastauksia. Tämä keskustelu­ “Tiedotteita ja ohjeita” on lukittu (vain luku -tilassa) eli tänne et voi kirjoittaa tai vastata, muut keskustelut ovat avoimia.

  Yksittäinen kirjoitus saattaa olla kiinnitetty eli näkyä aina keskustelu­n aihe­luettelossa ensimmäisenä.

  Vain ylläpito voi laittaa keskustelun vain luku -tilaan tai kiinnittää kirjoituksen.

  Kirjoitukset ja vastaukset niihin ovat oletuksena kaikkien luettavissa. Kun kirjaudut tänne, saat heti oikeudet kirjoittaa keskusteluihin. Vastauksen voi myös merkitä yksityiseksi. Tällöin vain sinä ja aiheen aloittaja voitte lukea sen, muut näkevät ilmoituksen, että vastaus on yksityinen.

  Artikkelit

  Finna babilejoon voi myös kirjoittaa artikkeleita. Artikkeleiden kirjoittajilla on käytössään tavalliset verkkojulkaisemisen työkalut mukaanlukien ajastettu julkaiseminen.

  Artikkelitkin ovat kaikkien luettavissa. Artikkeli­n­­kirjoittajan oikeudet myöntää ylläpito. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista artikkeleita haluat kirjoittaa. Opastamme sinut alkuun.

  Käyttäjätiedot

  Jokaiselle kirjautuneelle käyttäjälle luodaan oma käyttäjäprofiili, joka koostuu julkisesta ja yksi­tyisestä osasta. Katso esim. käyttäjän Juha Metsäkallas julkinen profiili.

  Käyttäjänimi ei ole muokattavissa, mutta muuten käyttäjä pystyy muokkaamaan käyttäjätietojaan käyttäjäprofiilissaan.

  Kirjautuneet käyttäjät voivat perustaa yksityis­keskusteluja (tsättejä), joissa muille käyttäjille lähetetyt yksityis­viestit eivät näy muille.

  Tarkempi kuvaus käyttäjätiedoista on tietosuoja­lauseessamme.

  0
  0
 • Alueelle ‘Tiedotteita ja ohjeita’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.