Mitä UK:sta jäi käteen?

Keskustelut Sekalaista Mitä UK:sta jäi käteen?

 • Kirjoitus
  Juha Metsäkallas
  Osallistuja

  Itselleni ainakin päällimmäiseksi jäi käteen kaaos. Ohjelmamuutoksia tapahtuu ei siinä mitään, mutta nyt niitä tuntui olleen aika paljon – vaikka tämä olikin eka UK:ni eli minulla ei ole suoraa vertailukohtaa. Toimin kongressissa avustajana ja herran jestas mitä pyyntöjä ihmisillä oli! Paperikopioita pyydettiin aivan mielettömästi, ja moni esitelmöitsijä tuosta noin vaan oletti, että infotiskiltä saa kannettavan esityksen pitoa varten. Hei haloo! Olemme siirtyneet 2000-vuosiluvulle. Johan jo EU:n roskadirektiivikin – suomalaisesta lainsäädännöstä puhumattakaan – lähtee periaatteesta, että roskan luomista pyritään välttämään. Miksi siis tulostaa papereita, joita vilaistaan kerran???

  Kuinka joku voi tulla kongressiin ottamatta mukaan omaa kannettavaa tai tablettia tai muutoin etukäteen varmistamatta, että on jokin laite, jolla esittää? Ei mene mulla jakeluun.

  Ehkä tuo on sitä samaa moukkamaisuutta, jota sai hävetä kongressimaan illassa. Lahtelaiset saivat tuta, kuinka esperantistit näemmä aina valuvat myöhässä tilaisuuksiin ja puuhaavat jotain muuta sen sijaan, että keskittyisivät esitykseen tai luentoon. Tästä Libera foliokin jo kirjoitti kärkevästi.

  1
  0
 
 • vastauksia
   Tiina Oittinen
   Osallistuja

   Totta monet asiat, kuten on todettu keskusteluissa kongressin jälkeen. Nykyaikaan siirtyminen tuntuu kestävän varsinkin näissä esperantopiireissä.??

   0
   0
   Tapani A.
   Osallistuja

   Toisaalta on hyvä muistaa vanha sanonta: “Asiakas” on aina oikeassa.

   0
   0
 
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.