Muutoksia viikonloppuna 13

Keskustelut Tiedotteita ja ohjeita Muutoksia viikonloppuna 13

 • Kirjoitus
  Babilulo
  Osallistuja

  Korjasin kieliasua hieman siellä sun täällä ja samalla muutin termin keskustelualue keskusteluksi.

  Artikkeleiden alkuun oli pyydetty näkyviin kirjoittajan nimeä ja artikkelin päivämäärää. Nämä lisäsin näkyville.

  0
  0
 
 • vastauksia
   Babilulo
   Osallistuja

   Valitettavasti jotain meni pieleen kieli­asun päivityksessä. Kirjautu­neille käyttäjille näkyvällä omalla profiili­­sivulla on pari ongelmaa. Äärimmäisessä oikeassa ylä­­kulmassa on pudotus­­valikko, jossa näkyvät kohdat “Artikkelini” ja “Viestejä”. Näiden pitäisi näkyä myös sivun vasemmassa reunassa.  Sanan “Artikkelini” tilalla näkyi kuitenkin “My Blog”, joka lisäksi joillakin selaimilla ei näkynyt saman­laisessa laatikossa kuin muut vaihto­ehdot. Ulko­asun korjaaminen oli helppoa, sen sijaan käännöksen puuttuminen vaati virittä­mistä, johon en ole tyytyväinen.

   Vasemman reunan kohdasta “Viestejä” puuttuu käännös, joten nyt siinä näkyy “Messages”. En valitettavasti ole pystynyt paikallis­tamaan vikaa. Olen ollut asiasta yhteydessä viesti­järjestelmän toimittajaan, mutta toistaiseksi he eivät pystyneet toistamaan vikaa omassa järjestelmässään.

   Pahoin pelkään, ettei tällä hetkellä ole muuta tehtävissä kuin odottaa em. toimittajan päivitystä. Päivityksen ajan­kohdasta ei minulla ole tietoa, mutta veikkaan, että sellainen on tulossa vielä myöhemmin keväällä [lue: olen löytänyt pari korjattavaa asiaa, jotka toimittaja on vahvistanut virheiksi].

   0
   0
 
 • Alueelle ‘Tiedotteita ja ohjeita’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.