Vuosi esperanton kanssaSaluton!

Ainakin yksi sana on opittu. 😉

Esperanto-matka alkoi noin puolitoista vuotta, kun esperantistit ottivat yhteyttä lahtelaisiin matkaoppaisiin. Meille selvitettiin perusteet tulevasta kongressista ja hullut Hämeestä tarttuivat haasteeseen – opi esperanto ja opasta!

Oittisen Tiina on uskollisesti käynyt noin kerran kuussa patistelemassa lahtelaisia esperanton saloihin. Olemme tavanneet kasvoikkain noin tusina kertaa plus kesäkurssi. Paljon (luetaan: jonkin verran) on opittu, mutta ei tarpeeksi. Tiinalle iso kiitos ja tunnustus opetuksesta ja reissaamisesta!

Kielen oppimista on haitannut (oman laiskuuden lisäksi) muu elämä. Intensiivinen kesäkurssi on hyvä, koska silloin keskitytään vain ja ainoastaan yhteen aiheeseen. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että intensiivikurssit ovat muutoinkin paras tapa oppia asia kuin asia.

Matka esperanton kera jatkuu.

3
0